خپل د هټیوال ګڼون ړنګ کړئ
تاسو کولی شئ هر وخت خپل د هټیوال ګڼون او شخصي معلومات د تل لپاره ړنګ کړئ.
له اپلیکیشن څخه ړنګول
- هټیوال پرانیزئ، خپل پروفایل ته لاړ شئ، بیا «محرمیت او حساب».
- په «ګڼون ړنګول» کلیک وکړئ او تایید یې کړئ.
- ستاسو ګڼون سمدلاسه پټیږي او د ۳۰ ورځو وروسته د تل لپاره ړنګیږي. د ۳۰ ورځو دننه بیا ننوتلو سره یې بیرته راژوندی کولی شئ.
څه شی ړنګیږي
ستاسو نوم، اړیکې، انځور او اعلانونه لرې کیږي. ستاسو لیږل شوي پیغامونه ساتل کیږي خو د «ړنګ شوي کارن» په توګه ښودل کیږي ترڅو نور خلک خپله د خبرو اترو تاریخچه وساتي.
اپلیکیشن نلرئ؟
د خپل ګڼون له بریښنالیک څخه موږ ته په infohama99o@gmail.com بریښنالیک واستوئ او موږ به ستاسو ګڼون او معلومات ړنګ کړو.
infohama99o@gmail.com